FCC Construcction :
FCC, o companie specializata in servicii publice, a fost creat martie 1992, prin fuziunea a doua companii de prestigiu: Construcciones y Contratas, fondata la Madrid în 1944, si de Fomento de Construcciones Obras y, fondata in Barcelona in 1900.
COLAS Romania:
Grupul Colas, a intrat pe piata romaneasca de constructii in 1991, avand obiectivul de a deveni unul dintre liderii locali din constructia de drumuri si de a participa activ la modernizarea sistemului de infastructura rutiera din tara.
ASTALDI Spa Italia, Sucursala Romania:
Grupul Astaldi este una din principalele companii de constructii italiene. Compania, fondata in 1920, si-a extins imediat prezenta sa in Italia, devenind una dintre principalele companii de achizitii de lucrari publice in domeniu.In prezent, este implicata in proiectarea si construirea de lucrari publice majore in transport, infrastructura, energie, industrie etc.
BECHTEL Corporation:
Bechtel (BEK TL) este nr 1 in lume pentru inginerie, construcții, precum și managementul de proiect. În proprietate privată cu sediul în San Francisco, au birouri în întreaga lume și 49,000 de angajați.
Ministerul Turismului:
Primaria municipiului Sibiu:
Consiliul Judetean Sibiu:
Primaria municipiului Cluj Napoca:
Consiliul Judetean Maramures:
Primaria municipiului Targu Jiu:
IDP Gorj S.A.:
Societatea Comerciala I.D.P. GORJ - S.A., cu sediul în Targu Jiu, este o companie cu capital de stat.
Primaria municipiului Lugoj:
Copyright © Girod Semnalizare Rutiera SRL. Toate drepturile rezervate.

PARTENERI SI CLIENTI
PARTENERI SI CLIENTI